Полицајци осумњичени за пребијање младића пуштени да се бране са слободе

Петорица припадника Интервентне јединице Црне Горе, који се сумњиче за злостављање тројице младића и фалсификовање службених исправа, пуштени су да се бране са слободе након саслушања код истражног судије, сазнаје портал "CdM".

Реч је о припадницима Интервентне јединице Младену Вујовићу, Марку Стојановићу, Вукоману Марашу, Славку Фуртули и Милошу Бечановић.

Како је за CdM рекла њихова адвокатица Маја Зековић, судија је закључио да нема основа за њихово даље задржавање јер су сведоци саслушани и изузети докази поводом овог случаја.

Испред зграде Основног суда у Подгорици у знак подршке полицајцима окупиле су се њихове колеге и чланови породица.

Они су раније код тужиоца рекли да су сумњали да су младићи, за чије злостављање се терете, били наоружани.

Истакли су да снимак њиховог сукоба, који се појавио на друштвеним мрежама, не приказује цео догађај.

Поводом овог случаја директор полиције Славко Стојановић наредио је смену начелника Инетрвенте јединице полиције Подгорица Милана Радусиновића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво