Београдски "Економик" отвара фабрику у Сребреници

Представници компаније "Економик" из Београда потписали су уговор са начелником општине Сребреница, на основу којег ће 1. марта бити отворена фабрика за производњу грађевинских контејнера у Сребреници и која ће запошљавати око 25 радника, преноси "Радио телевизија Републике Српске".

Инвестиција је вредна око 2,4 милиона марака, а уговором је предвиђено да општина Сребреница овој компанији уступи производну халу која је изграђена средствима Владе Србије, пише РТРС.

Током јучерашњег дана обављени су интервјуи са кандидатима за запошљавање, а начелник општине Младен Грујичић је рекао да се приликом запошљавања даје приоритет људима из Сребренице.

Бојан Ранкић из компаније "Економик" је рекао да производња иде за извоз, те да ће се 99 одсто производа извозити у Европску унију и Србију.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи