Aутомобил се залетео на посланика Скупштине Црне Горе у Тивту

Посланик Хрватске грађанске иницијативе (ХГИ) Адријан Вуксановић у Скупштини Црне Горе изјавио је да се синоћ у Тивту, док је шетао ривом, на њега залетео аутомобил великом брзином и да је био принуђен да одскочи у страну. Полиција је пронашла возача кога је Вуксановић пријавио.

Вуксановић је за Антену М рекао да се, око 23.15, након дружења са пријатељима, упутио у шетњу ривом, а када је прошао цркву Светог Рока, наишао је аутомобил из супротног смера, преноси РТЦГ.

"Возило је ишло полако, али када су ме видели, аутомобил је нагло убрзао ка мени. Прво сам помислио да се неко шали, да је то неко можда од мојих пријатеља, али када сам видео нагло скретање аутомобила, скочио сам у страну. Успео сам, међутим, да се окренем и видим број таблица", рекао је Вуксановић.

Каже да је возило металик сиве боје имало тиватске регистарске ознаке, као и да су, колико је успео да види, у аутомобилу биле три особе. Они су му из возила у покрету нешто добацили али, како је навео, није успео да разуме речи.

Полиција је пронашла возача којег је Адријан Вуксановић пријавио. Пријављени возач и његов сувозач негирали наводе пријаве, а тужилац се изјаснио да нема елемената кривичног дела, саопштило је министарство унутрашњих послова Црне Горе.

"Брзом интервенцијом полицијских службеника након десетак минута од пријаве пронађено је предметно возило којим је управљао С. Р. из Тивта. Са С. Р. је потом у просторијама ОБ Тиват у 23:50 обављен информативни разговор поводом пријаве Вуксановића", наводи се у саопштењу.

У својој изјави С. Р. је негирао наводе Вуксановића, те је навео да се враћао из Горње Ластве, али да проласком наведеним путем није ни приметио Вуксановића.

Убрзо је идентификован и сувозач С. Р, а ради се о В. С. из Тивта. В. С. је у просторијама ОБ Тиват дао изјаву идентичну изјави С. Р.

Како се наводи у саопштењу, о догађају је упознат државни тужилац у ОДТ у Котору који се изјаснио да у описаном догађају нема елемената кривичног дела чије се гоњење предузима по службеној дужности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи