Додик: РС дала сагласност за разграничење Србије и БиХ

Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да ће тај босанскохерцеговачки ентитет следити Србију када је у питању разграничење БиХ и Србије и да је о том питању већ дата и сагласност из РС-а.

"Имамо јасну кординацију са страном која је из Србије и у том погледу дали смо сагласност за разграничење", рекао је Милорад Додик, пренела је Фена.

Додик је казао и да у БиХ не постоји жеља Бошњака да се било шта учини како би се ово питање решило. 

Потврдио је да ће и два члана из Геодетске управе РС-а у Комисији за границе БиХ следити политику тог босанскохерцеговачког ентитета. 

Додик је, према Фени, рекао да је јуче тражио од председника Србије Александра Вучића да званични Београд размотри могућност да сноси половину трошкова изградње деонице ауто-пута од Бијељине до границе са Србијом, што би, каже, била значајна помоћ РС. 

"Уверен сам да ће Вучић учинити све да се та деоница реши, јер је то потребно том крају", навео је Додик.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи