Полицијске акције код Шкаљара и у Подгорици, седам особа ухапшено

Црногорска полиција ухапсила је јутрос у Подгорици седам особа и запленила 982 килограма марихуане, 1,7 килограма хероина и три килограма смесе за увећање масе дроге, јавиле су подгоричке "Вијести". У Котору је настављена акција "Бока", у оквиру које се у стамбеном комплексу званом Пентагон претресају станови који припадају члановима тзв. "шкаљарског клана".

У акцији кодног имена "Трик" пресечен је ланац уличне продаје дроге у Подгорици. Ухапшено је седам особа и заплењено 982 килограма марихуане, 1,7 килограма хероина и три килограма смесе за увећање масе дроге.

У Подгорици су такође у оквиру друге акције због нелегалног поседовања оружја ухапшене две особе.  

Аутоматску пушку са два пуна оквира, подгоричка полиција је на основу оперативног сазнања нашла закопану на Конику. Она је прослеђена Форензичком центру ради вештачења, како би се утврдило да ли је коришћена приликом неке егзекуције, рекао је саговорник Вијести.

Такође, поступајући по оперативним сазнањима, подгоричка полиција је претресла стан и друге просторије које користи С. Ж. Том приликом пронађена су два пиштоља, 193 комада муниције различитог калибра, спорогорећи штапин и 12 класова експлозива.

С. Ж. је ухапшен и биће приведен надлежном тужиоцу. 

Осим акција у Подгорици, у Котору је настављена  акција "Бока", у оквиру које се у стамбеном комплексу званом Пентагон претресају станови који припадају члановима ткз. "шкаљарског клана". 

Акција је и даље у току.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво