Тодорић: Раскринкаћу "хоботницу" Пленковић – Рамљак

Оснивач "Агрокора" Ивица Тодорић је у новом тексту на свом блогу поручио да ће раскринкати, како је рекао, "хоботницу" коју предводе хрватски премијер Андреј Пленковић и ванредни повереник за "Агрокор" Анте Рамљак, као и да ће правда заснована на праву на крају победити.

Ивица Тодорић је додао да ће стварни кривци морати да се суоче с лажима и криминалом који спроводе на штету "Агрокора" и целе државе, преноси Индекс.

"Како је објавио један дневни лист, позивајући се на изворе блиске ванредној управи Агрокора, Рамљак је поднео имовинско-правни захтев за намирење штете од људи који су, наводно, оштетили 'Агрокор'. Невероватна количина лажи коју садржи Рамљаков захтев има само једну сврху - лажима створити јавну перцепцију кривице и сакрити свакодневне криминалне активности ванредне управе. Нити ја, нити нико други, а посебно не моји сарадници, из 'Агрокора' није отуђио нити један једини евро, нити сам своју компанију на било који начин оштетио", тврди Тодорић.

Оснивач "Агрокора" тврди како је "у својих 40 година предузетништва само стварао и неуморно улагао у нове вредности". Тодорић каже да је "створио највећу приватну компанију у овом делу Европе, запослио 60.000 људи радећи и по 20 сати дневно".

Каже, да су свих тих година редовно плаћани порези и плате његових запослених.

"Моја лична имовина, као власника највећег концерна у Хрватској и региону, добро је позната свима - своди се тек на четвртину куће моје бројне породице и неколико пољопривредних земљишта", каже Тодорић.

Наводи и да је познато и стање његових рачуна.

"У свом сам раду увек пословне интересе 'Агрокора' стављао испред личих. Нисам поседовао нити јахту, нити вилу у Медвеји, нити хеликоптер како се жели лажно приказати, то су вредности које су припадале и припадају 'Агрокору' и нормалне су за протоколарне обавезе компаније такве величине", каже Тодорић. 

Он наводи да хрватска влада и њен председник, као и Рамљак "и његово криминално друштво", измишљају и намештају своју истину како би фокус јавности скренули са "еклатантног криминала који раде у неуставно отетој компанији".

"Раскринкаћу хоботницу коју предводе Пленковић и Рамљак и правда заснована на праву које ми нећете одузети на крају ће победити, а стварни кривци мораће се суочити с лажима и криминалом који спроводе на штету 'Агрокора' и целе државе", поручује Тодорић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи