Примерак Дејтонског споразума нађен на Палама није оригинал

Примерак Дејтонског мировног споразума пронађен 31. октобра на Палама није оригиналан документ, утврђено је вештачењем које су извршили припадници Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Како се наводи, ради утврђивања релевантних обележја документа примењена је недеструктивна, криминалистичко-техничка и форензичка метода вештачења, као и функционални оптички инструменти, преносе бањалучки медији.

У саопштењу МУП-a се наводи да ће овај документ бити враћен у депозит Окружног суда у Бањалуци.

Припадници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а ухапсили су Жељка Кунтоша 31. октобра на Палама, након што су у његовом стану пронашли примерак Дејтонског споразума који је потом упућен на вештачење.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво