Албанац ухапшен у Црној Гори због поседовања 50 килограма сканка

Службеници Управе полиције МУП-а, Одељења граничне безбедности Улцињ, пронашли су и одузели око 50 килограма сканка у аутомобилу албанских регистарских ознака. Јутрос је ухапшен Н. С. (37) из Скадра.

Како се наводи у саопштењу црногорског МУП достављеном Танјугу, полицијски службеници су пратили путничко моторно возило 7. децембра и покушали да га око 22.20 зауставе у месту Владимирске круте.

Аутомобил се, међутим, није зауставио већ је продужио ка Бару, па је полиција кренула у потеру и у месту Добре воде пронашли возило паркирано на око два километра удаљености од магистралног пута.

Возило је било откључано и напуштено.

Полиција је у возилу пронашла две црне путне торбе у којима се налазило 41 пвц паковање са садржајем биљне материје зелене боје, укупне тежине око 49,8 килограма а за коју се сумња да је опојна дрога марихуана типа сканк.

Ухапшени Н. С. сумњичи да је управљао возилом "мицубиши" и да је починио кивично дело неовлашћене производње, држање и стављање у промет опојних дрога.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво