"Зелене беретке" подржале понашање Изетбеговића у Београду

Удружење бошњачких ветерана "Зелене беретке" наводи да дају пуну подршку бошњачком члану Председниства БиХ и лидеру СДА БиХ, Бакиру Изетбеговићу, на, како кажу, одбрани домовине од већ "договореног српско-хрватског сценарија" за уништење њихове једине домовине.

"Ваша опредељеност према патриотизму за Босну и Херцеговину је показала непријатељима наше домовине да је Сарајево главни град и да се у њему одлучује будућност БиХ, а посебно треба напокон злонамерни појединци да схвате да су прошла времена када се управљало из Београда и из Загреба нашим судбинама", наводи се у саопштењу, преноси РТРС.

Они су поручили да, као што су некада стајали иза "врховног команданта покојног Алије Изетбеговића" тако данас стоје иза Бакира Изетбеговића са више од, како су поручили 100.000 искусних војника - ветерана рата.

број коментара 4 пошаљи коментар
(четвртак, 07. дец 2017, 22:02)
anonymous [нерегистровани]

Smesni su kao crtani film

Fale im jos samo Klintonovi da osnuju jedno 20-ak zasticenih zona da ovih 100 hiljada Bakirovih pratilaca ima gde da se sakrije, kao sto su se krili i u proslom ratu...

(четвртак, 07. дец 2017, 20:32)
Воронцов [нерегистровани]

Очекивана подршка

Ко ће га други подржати ако неће они који се надахњују догађајима из деведесетих и живе у деведесетим.

(четвртак, 07. дец 2017, 19:38)
anonymous [нерегистровани]

Patriotizam

Čudan je to patriotizam kada lider jednog od triju konstitutivnih naroda tera inat i prenebregava volju i raspoloženje druga dva naroda.

(четвртак, 07. дец 2017, 19:20)
Dragan [нерегистровани]

Ima i nas Srba jos zivi!!!!

A da vas podsetim na 74 Procenta Teritotije ha ha ha ha To nije Vic vec Cinjenica .