Претње смрћу Пусићевој због изјаве о пресуди херцеговачкој шесторки

Након изјава о пресуди херцеговачкој шесторки, бивша хрватска министарка и актуелна посланица ГЛАС-а у Сабору Весна Пусић добила је претње смрћу.

Весна Пусић је рекла да је пресуда херцеговачкој шесторки резултат лоше и погрешне политике деведесетих година, преноси портал Индекс.

Претходно је претње добио и посланик из редова ГЛАС-а Горан Беус Рајхемберг, који је, коментаришући смрт Слободана Праљка, рекао да је за њега неприхватљиво да се у Сабору одржи минут ћутања за осуђеног ратног злочинца.

Рајхемберг је на свом Фејсбуку објавио садржај претњи које је добио, а потом је ГЛАС објавио претње које је добила Весна Пусић.

"Издајицо једна смрдљива, чекај док дођем у Загреб, заклат ћу те кô прасе", написао је у поруци Весни Пусић извесни Јерко Бајшић, који на профилној фотографији има Праљка.

Она му је одговорила да је пријављен полицији, на шта је Бајшић одговорио: "Ајде тако и тако нисам у Хрватској, издајицо. И знам да ме нећеш пријавити јер добиваш сваки дан тако нешто."

Пусићева му је одговорила да "полиција ради и у Немачкој" и то "још боље него у Хрватској", на што је Бајшић почео да се извињава: "Опростите, био сам љут, неће више доћи до тога, молим вас, опростите."

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи