Нова странка Срба у Црној Гори

Срби у Црној Гори, добиће нову странку која ће учествовати на следећим парламентарним изборима, уместо садашње парламентарне коалиције Српска листа.

Поводом нове српске странке у Црној Гори, потпредседник опозиционе Српске народне странке Горан Даниловић у интервјуу за подгорички дневни лист "Вијести" каже да "о профилу и имену нове партије тек ће се разговарати".

Нова партија, како је Даниловић објаснио, наставиће борбу против садашње црногорске власти, али, према његовим речима, са новим идејама и људима.

Та странка, која ће, према објашњењу, бити "јединствена, модерна и отворена", треба да се бори и за међунационалну равноправност у Црној Гори, "посебно између Срба и Црногораца".

"Верујем да ћемо изненадити целу Црну Гору брзином којом ћемо направити нови квалитет, не до нових избора, него много пре", рекао је Даниловић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво