Чедомир Јовановић демантује заплену глисера

У разговору за РТС лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић каже да комплетна вест коју је данас објавио портал "net.hr" о заплени његовог глисера није тачна.

"Тачно је само да понекад роним око Виса и да користим гумени чамац који није моје власништво али нећу крити када га будем купио", рекао је Јовановић.

Каже да пловило није заплењено а нису ни тачне приче о наводном "тулумарењу", јер би му било жао "да је пропустио дружење са Џемсом Бондом" (Пирс Броснан играо је раније Бонда а сада глуми у филму "Mamma mia! Here We Go Again").

"Очигледно је реч о вести која је направљена због једног клика више", навео је Јовановић.

Претходно је портал net.hr објавио да је лучка капетанија на Вису забранила пловидбу "луксузном глисеру на којем се забављала екипа филма 'Mamma mia! Here We Go Again', чији је власник лидер Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић".

Портал је писао да је екипа филма слободно време проводила пловећи око Виса, али да је њиховој забави дошао крај када је Лучка капетанија добила дојаву да је глисер незаконито коришћен. 

Портал 24сата је пренео да инспектори истражују глисер под сумњом да је реч о "црном чартеру", што је термин за илегално изнајмљивање бродова.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се