Нова јурњава на Јадрану, глисери, авиони и хеликоптери против шверцера

Хеликоптер, авион и чамци италијанске и албанске полиције пресрели су и запленили глисер којим су шверцери покушали да из Албаније пребаце дрогу у Италију, јављају албански медији. Полиција је запленила глисер, али су кријумчари успели да побегну.

Чамац, опремљен са два мотора снаге од по 300 коњских снага, заплењен је после нове јурњаве на Јадранском мору у којој су учествовали албански и италијански полицајци.

Шверцери су, у тренутку када су спазили да их прате авион, хеликоптер и патролни чамци, бацили дрогу у море и успели да умакну потери, али су полицијске патроле, касније, на албанској обали пронашли и запленили глисер.

Како наводе медији у Албанији, трага се за тројицом мушкараца, који су покушали да прошверцују дрогу у Италију.

Поморска рута између Албаније и Италије већ извесно време слови за главни шверцерски канал за албанску марихуану на путу ка западној Европи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи