Загреб, нацистичко салутирање и "зиг хајл" у јавном превозу

Неидентификовни младић у трамвају у Загребу попрскао путнике сузавцем и уз салутирање узвикивао нацистички пздрав "зиг хајл".

Двадесетогодишњи младић је ушао у трамвај у близини Аутобуске станице и одмах потом, према сведочењу путника, из чиста мира почео да салутира нацистичким поздравом, да виче "зиг хајл" и да псује.

Младић је ушао у вербални обрачун с једном путницом којој је потом испред лица употребио сузавац, од којег је она задобила лакше опекотине на рукама, док је жени која је возила трамвај позлило од сузавца и пружена јој је лекарска помоћ.

До инцидента је дошло у среду увече у трамвају који је возио према Новом Загребу.

Полиција трага за младићем, пренео je портал Лупига.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво