Црна Гора, на коњу покушали да прокријумчаре 128 килограма сканка

Подгоричанин Л. Р. (29) ухапшен је на граници са Албанијом након што је са још два лица у Црну Гору на коњу покушао да прокријумчари 128 килограма сканка.

"Службеници Управе полиције МУП-а – Станице граничне полиције Плав су у садејству са службеницима Одсека за борбу против дроге лишили слободе једно лице због сумње да је починило кривично дело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога", наводи се у саопштењу Управе црногорске полиције.

Полиција трага за још два лица осумњичена за исто кривично дело.

"Полицијски службеници из Плава су у среду, око 13 часова, приликом обиласка рејона на планини Годиље, на шумском макадамском путу из смера Републике Албаније наишли на три лица која су водила коња натовареног са пет великих торби", наведено је из полиције.

На покушај полиције да изврши контролу, лица су се дала у бекство.

"Након краће потере и прегледа терена, полицијски службеници су лишили слободе Л. Р. (29) из Подгорице. Код осумњиченог је пронађено пет великих торби у којима су се налазила 122 већа паковања за која се сумња да је опојна дрога марихуана типа сканк, укупне тежине 128,4 килограма", рекли су у полицији.

Пронађена дрога, наводе из полиције, биће упућена у Форензички центар ради вештачења.

број коментара 2 пошаљи коментар
(петак, 06. окт 2017, 22:23)
anonymous [нерегистровани]

A,

Jesu li uapsil konja?

(петак, 06. окт 2017, 06:40)
anonymous [нерегистровани]

To je ta ekonomija

Može sve, samo motika NE