Оружана пљачка продавнице оружја у Високом

Две непознате особе опљачкале су у Високом продавницу оружја "КМ Трејд", одакле су, уз претњу оружјем и употребу силе, украли за сада неутврђену количину пиштоља.

Из Оперативног центра МУП-а Зеничко-добојског кантона (ЗДК), до разбојништва је дошло јутрос у 9.30 сати када су наоружани мушкарци "упали" у продавницу оружја.

"Полицијска станица Високо обавештена је у 9.30 да је почињено кривично дело разбојништво. Двојица наоружаних мушкараца су ушла у продавницу, и уз употребу физичке снаге и претњу оружјем отуђиле неутврђену количину оружја", рекли су за  Аваз у Оперативном центру МУП-а ЗДК.

Према првим, незваничним информацијама, пише лист, разбојници су највероватније отуђили пет пиштоља.

Одмах након дојаве о овом инциденту, полицијски службеници су изашли на лице места.

Високо је окупирано бројним полицијским екипама, улице су блокиране, а за починиоцима се интензивно трага.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво