Македонски медији: Пуцњава око затвора код Скопља

Идризово, крај Скопља, било је синоћ у стању приправности након што су два маскирана мушкарца око 21 час пуцали у ваздух у покушају да се приближе женском затвору са задње стране, потврдио је македонским медијима директор затвора Керим Махмути.

Директор Керим Махмути је медијима рекао да је ситуација у затвору мирна.

"Истина је да је било пуцњаве. Прошле ноћи, око 21.00, два мушкарца из затвора покушали су да приступе женском затвору, али стражари су одмах интервенисали. Они су пуцали у ваздух, а онда су побегли брзо искористивши мрак. Није у питању покушај бекства из затвора", рекао је Махмути.

Из МУП-а још нема званичне потврде о овом инциденту.

Позивајући се на приче затвореника, део медија пише да су они били подршка неким затвореницима који су планирали бекство.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи