Хапшење нарко-дилера на подручју Брчког

Неколико особа које се терете за трговину дрогом ухапшено је на подручју Брчког, а у акцији је учествовало више десетина полицијских службеника Агенције за истраге и заштиту БиХ (СИПА) и полиције Брчко Дистрикта, саопштило је Тужилаштво БиХ.

Како је саопштено, мета акције су осумњичени са подручја Брчко Дистрикта, који су под истрагом да су као организована криминална група у БиХ кријумчарили и продавали веће количине дроге, међу којима хероин, кокаин и марихуану.

Према прикупљеним доказима, дрога је на подручје БиХ, односно Брчко Дистрикта, кријумчарена углавном из Србије, а осумњичени су били део нарко-дилерске мреже према БиХ и иностранству.

Након претреса и хапшења, осумњичени ће бити предати поступајућем тужиоцу који ће их испитати и после тога донети одлуку о мерама притвора или мерама забране.

Тужилаштво БиХ, заједно са партнерским полицијским и безбедносним агенцијама у БиХ и суседним земљама, учествује у активностима у борби против међународног кријумчарења дроге, пише у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи