Нови потрес погодио Ријеку

Током поподнева дошло је до новог подрхтавања тла код Ријеке, јавља Индеx.хр. Претходно у 13.37 то подручје погодио је нови земљотрес магнитуде 3,9 јединица Рихтерове скале.

Читатаоцо Индекса јавили су да је око 17.30 сати дошло до новог јаког подрхтавања тла у околини Ријеке. Магнитуда потреса износила је 2.8 према Рихтеру, а епицентар је био на острву Крку, код Омиша, известила је Сеизмолошка служба Хрватске. 

Ово је већ четврти потрес који је погодио околину Ријеке и подручје Кварнера за само два дана. 

Први потрес догодио се јуче у 11.40 сати, а имао је магнитуду 3,4 степена по Рихтеру. Други потрес догодио се синоћ, око 23 сата, а имао је магнитуду од 3,7 степени по Рихтеру.

Након њега је уследио још један, трећи потрес. Догодио се данас око 13.30 сати, а био је магнитуде 3,9 јединица по Рихтеру.

 

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи