Заев, Изетбеговић и Иванић најавили авио-линију Сарајаво-Скопље

Чланови Председништва БиХ Бакир Изетбеговић и Младен Иванић и македонски премијер Зоран Заев сложили су се да између две пријатељске и блиске земље нема отворених питања и најавили отварање директне авионске линије између Сарајева и Скопља.

Тројица званичника су, на састанку у Сарајеву, констатовала да су политички односи изузетно добри и најавили потписивање низа споразума.

Међу тим споразумима су и признавање возачке дозволе, прелазак границе с личном картом, што су оценили као основу за даље унапређење економске сарадње и трговинске размене.

Зоран Заев је упознао чланове Председништва БиХ с актуелном друштвено-политичком ситуацијом у његовој земљи и њеним евроатлантским путем за који истиче да нема алтернативу.

Чланови Председништва су изразили задовољство због формирања нове владе и стабилизације ситуације у Македонији, истичући да је тако упућена снажна порука целом региону да је могуће направити озбиљан искорак ка стабилности државе и просперитету њених грађана, пренео је Кликс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи