Подгорица, суђење за покушај тероризма одложено за септембар

Виши суд у Подгорици поново је одложио суђење оптуженима за покушај тероризма у Црној Гори на дан парламентарних избора, 16. октобра прошле године. Суђење је на захтев одбране оптужених одложено за септембар.

Разлог одлагања суђења је захтев новог браниоца Милана Кнежевића да се упозна са предметом.

Суд је тако одлучио на захтев новог адвоката Милана Кнежевића који, како је рекао, није стигао да се упозна с предметом.

"Да суд не би повредио право на одбрану, одгађа се претрес", одлучила је судија Сузана Мугоша.

Сузана Мугоша је додала да ће врховном државном тужиоцу Ивици Станковићу поново бити прослеђен захтев адвоката за изузећем главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића.

Судија је рекла и да Веће тог суда не може да одлучи кад је посреди питање адвоката да ли су били под присмотром.

Одлуци о одлагању суђења донета је након получасовне паузе, која је одређена непуних сат времена по почетку рочишта.

Адвокат оптужених за покушај државног удара у Црној Гори током парламентарних избора, 16. октобра, прошле године, Миливоје Петровић, изјавио је да је одбрана окивљених очекивала разне притиске Тужлаштва, али не и да ће дан пре почетка суђења бити означени и прозвани као особе које воде специјални рат против тужиоца Миливоја Катнића.  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи