Гост окачио усташку заставу

Поднета прекршајна пријава против тридесетосмогодишњег Загрепчанина, који је као гост на забави у кући главне уреднице Информативног програма ХТВ Хловерке Новак Срзић, на балкону куће окачио усташку заставу.

Загребачка полиција поднела је прекршајну пријаву против 38-огодишњег Загрепчанина, који је као гост на момачкој забави сина главне уреднице Информативног програма ХТВ-a Хловерке Новак Срзић, окачио усташку заставу на балкону њене куће.

Хрватска застава, на којој је око грба било нацртано велико црно латинично слово "У" а преко заставе црном бојом исписано "Торцида", осванула је на балкону куће Хловерке Новак Срзић на Дан независности, 8. октобра.

Заставу је идућег јутра, кад се враћала кући, приметила ћерка, која ју је одмах скинула и уништила.

Када је ова прича доспела у јавност, Новак Срзић је објаснила да је за време забаве, можда, дошло до неке глупости. Касније је рекла да је њена ћерка заставу, следеће јутро, скинула и исекла на комадиће.

Хловерка Новак Срзић се оградила од тог чина и објаснила да ни она, ни њена породица, немају ништа с тим и да не зна ко је поставио заставу јер се на забави налазило тридесетак људи.

"Лично сам јако повређена и ужаснута због те заставе и ужасно ми је жао ако су неком повређена осећања", рекла је тада Срзић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво