Столтенберг: Црна Гора ће допринети Алијанси на много начина

Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг, оценио је у Бриселу да ће Црна Гора Алијанси дати допринос на више начина, те додао да га радује што је званична Подгорица повећала издвајања за трошкове одбране.

"Радујем се што је Црна Гора повећала издвајања за трошкове одбране", рекао је Столтенберг на конференцији за новинаре у Бриселу, преноси подгорички портал Вијести.

Он је рекао да се радује дочеку Црне Горе и томе да, како је рекао, имамо Црну Гору за столом.

"Црна Гора је једнак глас, једнако место у Алијанси са свим осталим чланицама Алијансе. Црна Гора ће допринети Алијанси на много начина. Чињеница да се Црна Гора придружила Алијанси доприноси стабилности западног Балкана. То је важно за Црну Гору, али је важно и за целу Европу и цели НАТО. Такође поздрављам чињеницу да је Црна Гора повећала трошкове одбране," казао је Столтенберг.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво