Додик позвао Мектића да каже ко је покушао да убије Вучића

Председник РС Милорад Додик огласио се поводом оптужби министра безбедности БиХ Драгана Мектића да је у мају унео у Републику Српску 200.000 евра, а да га на граници нико није питао одакле му тај новац. Додик је истакао да су то сплетке на које нема намеру да одговара, али да би Мектић требало напокон да каже ко су криминалци који су покушали да убију Александра Вучића у Сребреници 2015.

Милорад Додик је рекао да "искрено жали Мектића", који је, како је рекао, преузео на себе свакодневно фабриковање конструкција, теорија завере, што није нимало лак посао и за умног човека, а камоли за министра безбедности БиХ, за кога каже да је "добровољно преузео улогу босанског политичког кловна".

"Желим само због јавности да кажем да сам у свом имовинском картону, што је сваком видљиво, протеклих година уредно пријавио и два стана у власништву од по 77 квадратних метара у Београду на Булевару краља Александра, који су купљени 1989. године, а које сам недавно продао и то је новац који сам легално пријавио и унео у Републику Српску", рекао је Додик за Срну, пренели су бањалучки медији.

Председник Републике Српске је нагласио да је све транспарентно и легално, што зна и Мектић, кога сматра "кловном", који би, како каже, уместо што свакодневно гледа у његов џеп, напокон требало да каже ко су криминалци који су у Сребреници, пре две године, покушали да убију тадашњег премијера, а сада председника Србије Александра Вучића, као и зашто стално маргинализује проблем тероризма и екстремизма, који су највећа опасност у БиХ.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи