Хрватској председници позлило на миси поводом Дана државности

Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић отишла је из катедрале пре краја мисе, јер је осетила слабост узроковану боловима у кичми, саопштио је Кабинет председнице.

Колинда Грабар Китаровић се опоравила и наставиће вечерас активности, пријемом у Председништву поводом Дана државности, наводи се у саопштењу њеног кабинета.

Претходно је портпарол председнице Лука Ђурић изјавио да је све у реду, али да Колинда Грабар Китаровић неће ићи на пријем у Исламском центру.

Медији су раније јавили да је председница Хрватске напустила мису пре краја јер јој је позлило од болова.

Грабар Китаровић се, како се наводи, пре неколико дана пожалила на вишемесечне болове у вратном делу кичме због којих мора да иде на интензивну физикалну терапију.

"Миси за домовину" у Загребачкој катедрали, коју је предводио кардинал Јосип Бозанић, присуствовали су и председавајући Хрватског сабора Гордан Јандроковић и премијер Андреј Пленковић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара