Загреб, пијани возач Убера аутомобилом кренуо на писту аеродрома

На загребачком аеродрому у петак увече се догодио инцидент који је изазвао партнер-возач Убера, Дамир М. када је својим аутомобилом скоро разбио рампу и кренуо према писти, пише "Вечерњи лист".

Како се наводи у тексту, полиција је утврдила да је возач имао 1,1 промила алкохола у крви.

Према речима сведока, чим је схватио да је кренуо према писти, возач је окренуо возило и хтео је да изађе из заштићене зоне, али га је у томе спречила рампа, а полиција и чувари су већ стигли до њега.

Полицијским увиђајем нису утврђена оштећења ни на аутомобилу ни на рампи, а Дамир М. је прекршајно пријављен, између осталог, зато што је возио у алкохолисаном стању и зато што није имао важећу возачку дозволу.

Међутим, у Уберу тврде да су сви документи Дамира М. важећи.

Како поручују из Убера, уколико се утврди да је њихов возач био под утицајем алкохола, неће му бити допуштен даљи рад преко Уберове апликације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи