Тиват, пијани Словаци украли електромобил и слетели у море

Тиватска полиција ухапсила је тројицу туриста из Словачке зато што су из Порто Монтенегра украли и тешко оштетили један од електричних аутомобила којим се превози особље и посетиоци елитног тиватског наутичког центра, пишу "Вијести"

Тројица алкохолисаних Словака Б. М. (23), К. М. (28) и Ј. П. (28) који летују у Тивту, су око четири сата ујутро узели електромобил и са њиме дивљали по тиватским улицама и градској плажи, након чега су се са возилом сјурили у море у градској лучици Калимањ.

При томе, срећом, нису повређени али је електромобил готово уништен, јер је на њему причињења штета од око 10.000 евра.

Полиција је необуздане младиће привела основном државном тужиоцу у Котору Жарку Пајковићу који је њихов поступак окарактерисао као "отуђивање возила" и одредио им веома високу новчану казну, након чијег су плаћања Словаци пуштени на слободу.

Према незваничним информацијама, казна рачунајући и вриједност уништеног возила, износи чак 16.000 еура.

За сада је нејасно како су тројица пијаних туриста успела да из комплекса Порто Монтенегра који је комплетно покривен 24-часовним видео-надзором и сталним присуством по двадесетак припадника обезбеђења, украду и из комплекса марине у град извезу електрични голфер, наводи се у тексту погодичког дневника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво