CDM: Листа непожељних у Русији

Посланик ДПС-а Миодраг Вуковић се налази на списку "personae non gratae" Русији, речено је порталу CDM у Амбасади Русије у Подгорици.

Црногорски портал CDM тврди да је Руска амбасада у Црној Гори признала, у одговору на питања тог портала, да постоји листа званичника из Црне Горе којима је забрањен улаз у Русију.

Амбасада, како наводи CDM, међутим није хтела да саопшти имена поменутих особа.

Ово је прва званична потврда да постоји списак непожељних особа из Црне Горе у Русији, наводи црногорски портал.

Руска амбасада је саопштила да је то реципрочан одговор на иницијативу Црне Горе за увођење санкција у билатералним односима.

Поводом депортације посланика Демократске партије социјалиста (ДПС) Миодрага Вуковића, амбасада Руске Федерације је, такође, рекла да Вуковић није био задржан, него да му није био дозвољен улазак на територију Руске Федерације и да је тачно да се Вуковић налази на листи "personae non gratae".

"Што се тиче имена других особа које су проглашене непожељним у Русији, не дајемо коментаре у вези тога", рекли су из амбасаде, пренео је CDM.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи