Срђан Милић поднео оставку на функцију председника СНП-а

Председник Социјалистичке народне партије Срђан Милић поднео је оставку на ту функцију, пренео је подгорички портал Уједињење.

"Обавештавам јавност да подносим оставку на место председника СНП-а, како би се, у најскорије време, заказала нова 25. седница Главног одбора у вези са констатацијом оставке и доношењем одлука које ће дефинисати унутарпартијске поступке о осмом Конгресу странке", наводи се у Милићевој изјави достављеној медијима.

У изјави Милића се, међутим, не наводе разлози његове оставке.

Милић је захвалио члановима и симпатизерима СНП-а на, како је навео, привилегији и части да их представља у протеклих скоро 11 година, а свим грађанима Црне Горе пожелео је да их срећа и здравље прате у наредним годинама.

Навео је и да је Главни одбор странке на данашњој седници потврдио коалициони споразум за Херцег Нови, којим тај град добија нову власт у којој ће, поред СНП-а, бити и Демократе, Демократски фронт, Новска листа и коалиција СДП/УРА.

"Истичем задовољство због договора ових партија о коалиционом споразуму у Херцег Новом, чиме је још један град постао слободан"“, казао је Милић.

Милић је подсетио да је опозиција на власти само у оним општинама где СНП самостално обавља власт, као у Плужинама, или у коалицији са другим опозиционим странкама - Беране, Плав, Колашин, Будва и Херцег Нови.

"Или даје мањинску подршку, као што је случај у Котору"“, додао је Милић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво