Црвена потерница Интерпола за држављанином БиХ због тероризма

Интерпол је објавио црвену потерницу за Хамзом Лабидијем, 18-годишњим држављанином БиХ, који се доводи у везу с терористичким активностима, пренео је сарајевски "Дневни аваз".

То је тринаеста црвена потерница коју је у последњих годину дана Интерпол објавио за држављанима БиХ.

У јуче објављеној потерници наведено је да је Либиди рођен у Завидовићима у БиХ и да је потерница расписана на захтев правосудних органа БиХ који га терете за кривично дело "илегално стварање и придруживање страним паравојним и параполицијским формацијама".

По писању сарајевског листа, Лабиди је син једног од држављана арапског порекла који се родио у БиХ, а сада је у рату у Сирији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се