Грчка, шверцер недељу дана држао мигранте у складишту

Шверцер је ухапшен након што је током недељу дана у једном складишту држао 23 мигранта чекајући да набаве новац за илегални улазак у Грчку, саопштила је данас полиција у Солуну.

Грчки шверцер и његови саучесници који још нису пронађени, илегално су из Турске у Грчку пребацили групу миграната, међу којима 21 Пакистанца и две особе из Бангладеша.

Пошто су само платили аванс а не целу суму, мигранти су затворени док им чланови породице не набаве новац, навела је полиција и додала да је шверцер тражио суму од 1.500 до 3.000 евра по особи.

Полицију је обавестио један од рођака миграната који је навео полицији да су његов брат од 19 година и нећак од 18 година затворени у складишту у близини Солуна.

Шверцер је оптужен за илегално држање миграната, уцену и илегално пребацивање миграната преко границе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи