Градоначелник Загреба: Ретроградни искорак оних који Хрватску виде у прошлости

Постројавање шачице припадника странке А-ХСП-а у Загребу, којим се настоји да се на политичку сцену врате ретроградне идеологије из најцрњих дана хрватске историје, заслужује најоштрију осуду, поручује градоначелник Загреба Милан Бандић.

Милан Бандић је најоштрије осудио постројавање припадника странке А-ХСП-а у центру Загреба и позвао државне институције да заштите основне демократске вредности хрватског друштва.

Јучерашње постројавање "шачице" припадника странке А-ХСП-а у Загребу, којим се настоји да се на политичку сцену врате ретроградне идеологије из најцрњих дана хрватске историје, промовише усташтво и нацизам заслужује најоштрију осуду, наведено је у саопштењу, пренела је Хина.

Хрватске институције треба свима да обезбеде основна права и слободе и миран и просперитетан развој друштва, наводи се у саопштењу и позивају се државне институције да одговоре на "сваки недемократски и ретроградни искорак оних који Хрватску виде у прошлости".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво