Орепић о налепницама у Вуковару: Примитивизам и кукавичлук

Након што се у Вуковару појавило неколико налепница на којима је на енглеском исписано "Српско породично стабло" са сликом стабла на којем висе људи и сликом усташког вође Анте Павелића, огласио се и хрватски министар унутрашњих послова Влахо Орепић који је то назвао примитивизмом као изразом кукавичлука и свега што "нема никакве везе с Хрватском и патриотизмом, ни с Вуковаром и Вуковарцима".

Влахо Орепић је на Фејсбуку написао да је "крајње време да се сви заједно супротставимо овом људском јаду".

"Свима онима који толеришу овакве испаде у својој животној средини поручио бих да штите оне који Хрватској чине веће зло од својевремених четничких хорди!... Ово није Хрватска!", навео је Орепић на Фејсбуку, пренела је Хина.

Из вуковарско-сремске полиције је потврђено да је полиција извршила увиђај и да је случај прослеђен надлежном Државном тужилаштву.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво