Иванић: Сусрет Звиздића и Вучића ретко позитиван догађај

Сусрет босанскохерцеговачке делегације и делегације Србије у Београду један је од ретких позитивних политичких догађаја који се догодио у последње време у целом региону, рекао је председавајући Председништва БиХ из реда српског народа Младен Иванић.

Иванић такво мишљење заснива на чињеници да су амбијент и поруке које су с тог сусрета упућене биле и више него позитивне.

"Овај сусрет сматрам значајним достигнућем. Стога председавајућем Савета министара Денису Звиздићу и премијеру Србије Александру Вучићу у том смислу одајем свако признање јер се, у обиљу негативних ствари, догодило нешто позитивно", рекао је Иванић за Фену.

Опредељење о јачем повезивању Београда и Сарајева, односно Босне и Херцеговине и Србије за Иванића је нешто што је позитивна ствар за све грађане обеју држава.

Изразио је наду да ће се такав позитивни амбијент наставити те да ће то бити почетак промене политичког амбијента у региону јер је регион, каже, био у такозваном негативном стању.

Због тога учесници ових разговора заслужују све похвале, рекао је Иванић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи