ДПС Црне Горе: Поповић се "окомио на Црну Гору"

Демократска партија социјалиста Црне Горе критиковала је председника Српске народне партије Ненада Поповића због изјаве да оно што је Павелићев режим радио Србима у Хрватској, сада то ради режим Мила Ђукановића у Црној Гори.

ДПС, у саопштењу медијима, наводи да се Поповић, за кога каже да је познатији као руски богаташ и руски експонент у Србији, већ неко време "окомио на Црну Гору", те да је "све гласнији" и "безочнији" откако Москва не гледа благонаклоно на скоро чланство Црне Горе у НАТО.

ДПС каже и да је Поповић изрекао увреде на рачун председника те странке Мила Ђукановића, те да се хвали како је "о томе" говорио званичницима у Москви, а упознаће и Вашингтон.

Поповић је у јучерашњем интервјуу Данасу оценио да односи Србије и Црне Горе у нашој вековној историји никада нису били гори.

"Оно што је некада Србима у НДХ радио режим Павелића, сада у Црној Гори ради режим Ђукановића, само перфиднијим методама. Али намера је иста, да се затре сваки траг о постојању Срба на тим просторима", рекао је Поповић.

Рекао је и да је прошлог месеца говорио о томе званичницима у Москви, а следећег месеца ће, казао је, говорити у Вашингтону.

"Овакво стање више не може да се настави. Београд мора да заштити наш народ у Црној Гори од терора највећег криминалца у Европи, Мила Ђукановића", рекао је Поповић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво