Хапшење осумњичених због умешаности у убиство у Бечићима

Црногорска полиција ухапсила је две особе из Србије и БиХ осумњичене за умешаност у двоструко убиство у среду у Бечићима, саопштила је црногорска полиција.

Полиција је ухапсила В. Ш. (34) из Бањалуке и М. Б. (36) из Ниша због сумње да су помгачи у убиству Ђорђа Борете и лекара Драгана Зечевића, у среду у кафеу у Бечићима.

"Сумња се да су В. Ш. и М. Б. извршиоцу тешког убиства унапред обећали помоћ и пружили му помоћ у извршењу кривичног дела", прецизирала је Управа полиције Црне Горе.

Полиција је раније навела да постоје индиције које указују на то да је убиство Ђорђа Борете последица сукоба криминалних групација из Црне Горе и региона, а због криминалних активности ван црногорске територије.

Црногорски медији су раније прецизирали да је убиство наставак обрачуна нарко картела.

Убијени Борета је брат од стрица Саше Борете који у затвору у Подгорици издржава тридесетогодишњу казну затвора због убиства полицијског инспектора Славољуба Шћекића.

Настрадали лекар је био гост кафеа и седео је за суседним столом за којим је седио убијени Ђорђе Борета.

Убиство се десило око 11 сати када су нападачи, према наводима очевидаца, с мотора пуцали на госте локала у којима су седели убијени.

У пуцњави је тешко повређен још један мушкарац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи