Дураковић се опростио од власти

Бивши начелник Општине Сребреница Ћамил Дураковић напустио је свој кабинет и у опроштајном писму поручио да је спреман да пружи максималну подршку да се сачува мир и да се да шанса Бошњацима и Србима за наставак живота у Сребреници.

"Учинићу све да окупљамо инвеститоре, проналазимо пријатеље у свету, те да ширимо истину о геноциду и злочинима над Бошњацима Сребренице, али и да им причамо причу о нашем повратку и опстанку на овим просторима", написао је Дураковић.

Дураковић, који не признаје убедљиви пораз од заједничког кандидата српских партија Младена Грујичића на локалним изборима у Сребреници, и даље тврди да су они покрадени.

Сада, поручио је, чекамо и Уставни суд да се изјасни на нашу апелацију, пренела је Фена.

Дураковић каже да за лош изборни резултат не криви Сребреничане, већ "неке друге", али пре свега "нас који смо настојали да урадимо све, који смо предводили ову борбу, који смо у њу кренули тихо се плашећи да ће једног дана овакав исход избора доћи, што нисмо урадили још, јер смо једини ми они који нису одустали од наше Сребренице".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво