Додик: Односи РС и Србије на најбољем могућем нивоу

Председник Републике Српске Милорад Додик и амбасадор Србије у БиХ Станимир Вукићевић оценили су да су односи РС и Србије на најбољем могућем нивоу, да се континуирано побољшавају и да се заједнички пројекти успешно реализују.

"Упознао сам амбасадора Вукићевића са нашим напорима да Републику Српску ојачамо и учинимо економски стабилном", рекао је Додик новинарима након састанка, преносе бањалучки медији.

Додик је нагласио да је Република Српска након локалних избора додатно политички стабилизована и да РС уопште није политички поларизована, како су то неки злонамерници покушавали да представе.

"Народ је јасно рекао и дао подршку одређеним политичким снагама, са СНСД-ом на челу, који су освојили величанствену победу на локалним изборима у БиХ", нагласио је Додик, који је и председник СНСД-а.

Истакао је да се народ определио за политику чувања Републике Српске, а не за политику коју су у Сарајеву водили представници РС.

"Наши наредни кораци ићи ће у правцу даљег развоја Републике Српске и њене привреде и економије", поручио је председник РС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи