Додик: Односи РС и Србије на најбољем могућем нивоу

Председник Републике Српске Милорад Додик и амбасадор Србије у БиХ Станимир Вукићевић оценили су да су односи РС и Србије на најбољем могућем нивоу, да се континуирано побољшавају и да се заједнички пројекти успешно реализују.

"Упознао сам амбасадора Вукићевића са нашим напорима да Републику Српску ојачамо и учинимо економски стабилном", рекао је Додик новинарима након састанка, преносе бањалучки медији.

Додик је нагласио да је Република Српска након локалних избора додатно политички стабилизована и да РС уопште није политички поларизована, како су то неки злонамерници покушавали да представе.

"Народ је јасно рекао и дао подршку одређеним политичким снагама, са СНСД-ом на челу, који су освојили величанствену победу на локалним изборима у БиХ", нагласио је Додик, који је и председник СНСД-а.

Истакао је да се народ определио за политику чувања Републике Српске, а не за политику коју су у Сарајеву водили представници РС.

"Наши наредни кораци ићи ће у правцу даљег развоја Републике Српске и њене привреде и економије", поручио је председник РС.

број коментара 0 Пошаљи коментар