Црна Гора, полиција ухапсила наоружаног мушкарца

Након вишесатних преговора са Веском Вујановићем, који се наоружан забарикадирао у породичној кући у зетском селу Бериславци, полицијска акција је завршена, а осумњичени је с лисицама изведен из куће, сазнаје ТВЦГ.

Педесетогодошњи Веско Вујановић није дозвољавао полицији седам сати да приђу кући, већ је претио ће употребити оружје уколико се то деси.

Телевизија Црне Горе незванично сазнаје да се Вујановић предао, након преговора, у којима су током дана учествовали и шеф Центра безбједности Подгорица, Јовица Речевић и фудбалски менаџер Рајо Божовић, који је породични пријатељ.

Кућа је и била под опсадом, а на лицу места су били и припадници Специјалне антитерористичке јединице (САЈ).

Све је почело када је током саобраћајне контроле  у Голубовцима полиција зауставила његовог сина, који је возио нерегистровани аутомобил и без возачке дозволе. 

Син је с лица места побегао кући у којој станује, где је полицију дочекао наоружани отац.

Полиција покушава да наговори оца да се преда.

Полиција је преговарала с Вујановићем од десет сати.

Вујановић је, наводно, од раније познат полицији по криминалним радњама.

 

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи