Додик тражи одлагање саслушања у Тужилаштву БиХ

Адвокатски тим председника Републике Српске Милорада Додика од Тужилаштва БиХ затражио је одлагање саслушања заказаног за понедељак, 3. октобар, на које је позван због организовања референдума о Дану Републике, пишу бањалучке "Независне новине".

Адвокат Горан Бубић је рекао да је одлагање затражено из познатих разлога које је Додик већ изнео у јавност. Додао је да ни њима одговор из Тужилаштва на овај захтев није познат.

"Не знам шта ће даље урадити Тужилаштво", рекао је Бубић том бањалучком дневнику.

Из Тужилаштва БиХ одбили су јуче да кажу какав ће њихов одговор бити на тај захтев.

Коментар нису имали ни на захтев за одлагање саслушања, а ни на најављене протесте 3. октобра испред те институције.

Додик је јуче након седница Председништва и Главног одбора СНСД-а поновио да ће се на позив Тужилаштва БиХ одазвати, али да не жели да иде у Сарајево, и изразио је спремност да се обрати путем видео-линка или с било које локације у РС.

И на ово су из Тужилаштва били без коментара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво