Додик разговарао с Путином, Русија заинтересована за мир и стабилност

У Москви су разговарали председник Републике Српске Милорад Додик и председник Руске Федерације Владимир Путин. Председник Русије је упознат са дешавањима у вези са референдумом у РС и пожелео је да се све одвије мирно, рекао је Додик после састанка за РТС.

Разговарано је о ситуацији на Балкану и различитим међународним питањима, објављено је на званичном сајту руског председника.

Два председника су разменила мишљења и о актуелним питањима у вези са међународним односима и сарадњом.

Додик је после састанка за РТС рекао да је било речи о политичкој ситуацији.

"Ја сам председника упознао са развојем ситуације у БиХ и РС. Он је указао на потребу очувања мира и пожелео добро свим људима на том простору", рекао је Додик.

Према Додиковим речима, Русија је заинтересована за стабилност и мир и даће свој допринос у том погледу.

"Наравно да је председник упознат и са дешавањима у вези са референдумом који се одржава. Пожелео је да све прође у најбољем могућем реду и да се развој ситуације настави мирно", рекао је Додик.

Састанку су присуствовали помоћник руског председника Јуриј Ушаков и шеф Представништва Републике Српске у Москви Душко Перовић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво