Изетбеговић: Босански Срби су као насилан млађи брат Србији

Председавајући Председништва Босне и Херцеговине Бакир Изетбеговић изјавио је да је став Александра Вучића о референдуму у Републици Српској на трагу константне политике Београда према босанским Србима, који се понашšају, како је рекао, као насилан млађи брат.

"То је као када несташан и насилан млађи брат увуче старијег у проблеме", рекао је Изетбеговић у интервјуу за регионалну ТВ Н1, који ће бити емитован вечерас.

Вучићу није лако све то да носи, каже Бакир Изетбеговић.

"Мислим да је Србија сита већ тога. Било је нервозе и на овом последњем састанку. Јер се они (Србија) стављају пред свршен чин. Вучић није за такве ствари. Он је почео да опоравља Србију. Дакле, економски раст… Србије, велике проблеме има са незапосленошћу", каже Изетбеговић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи