Месић: Милановићеве изјаве су само ексцес

Бивши хрватски председник Стјепан Месић, и кандидат Хрватске странке пензионера, која је на листи Народне коалиције коју предводи Зоран Милановић, изјавио је да је снимак састанка шефа СДП-а са бранитеља само ексцес, али не и прљава кампања.

Месић каже да кампања јесте заоштрена, али да је "још сасвим добра", с обзиром на то каквих је све кампања било, пренела је Хина.

Месић сматра да снимак није требало пласирати у јавности, као и да тај састанак није требало снимати тајно.

"Ко је то учинио није желео добро никоме", рекао је Месић.

За Месића Милановићеве изјаве имају дозу, како каже, неформалности.

"Како бих рекао за премијера, да се мало прави важан, да може бити неформалан и употребити изразе који се у јавној комуникацији не користе. Ипак, зашто је тако поступио – не знам", додао је Месић.

За оштре реакције из Србије Месић каже да су оне нормалне јер "да се неко тако изрази о Хрватској реакције би биле исте".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи