Несрећа у Македонији, преврнуо се ауто из Србије

Једна особа је погинула а четири су повређене у саобраћајној несрећи у Македонији. Аутомобил "даеву" српских регистарских ознака ударио је у заштитну ограду на ауто-путу код Демир Капије и преврнуо се на супротну страну пута.

Телевизија Алфа наводи да се ради о породици из Београда, која је путовала на одмор у Грчку. 

Возило којим је управљала четрдесетједногодишња држављанка Србије је, како се наводи, ударило у еластичну заштитну ограду, након чега је од јаког удара аутомобил прелетео у супротну коловозну траку која води у другом правцу.

На лицу места је погинуо сувозач, мушкарац стар 55 година, а жена је теже повређена, док су троје деце стара десет, осам и једну гoдину, који су били на задњем седишту, лакше повређена. 

Повређени су пребачени у болницу у Велесу.

Удес се догодио у 5.20 у близини Хотела "Парк" на ауто-путу Демир Капија-Неготино. Саобраћај се на месту удеса одвијао успорено али је сада нормализован. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво