Лазар: Сорос манипулише јавним мњењем у Мађарској

Извештаји тајних служби показују да Џорџ Сорос манипулише јавним мњењем у Мађарској, рекао је шеф кабинета мађарског премијера Јанош Лазар, преноси МТИ.

Лазар је, за веб-сајт комерцијалне телевизије АТВ, истакао да нема организације која се залаже за питања миграната нити организације која нагиње ка опозицији а да је Сорос не финансира.

Шеф кабинета мађарског премијера је прошле недеље, на редовној конференцији за новинаре, рекао да је Сорос утицајни подржавалац америчке Демократске странке и Клинтонових и да ће "по сваку цену направити простор за своје ставове".

Како је Лазар додао, Сорос ће вероватно ускоро предузети акцију против владе мађарског премијера Виктора Орбана "кога сматра једним од својих најопаснијих политичких непријатеља у Европи".

Упитан да ли постоје директни докази да Сорос утиче на мигрантска питања у Мађарској, Лазар је рекао да су цивилне организације захваљујући Соросовом финансирању стекле "превелики утицај у мађарском друштву у поређењу са истинском моћи коју имају".

Сорос стоји иза ставова левичарске опозиције у вези са мигрантским питањима, пошто је њихов највећи покровитељ, наводи мађарска агенција.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи