Три мигранта се удавила код Ђевђелије

Из Суве реке код Ђевђелије извађена су три тела, а скопски медији наводе су се удавила три мигранта, 27-годишња трудница из Авганистана, њена сестра стара 17 година и рођак.

Како преносе портали, полиција је потврдила да су у Сувој реци јутрос у 6.45 пронађена тела два мушкарца и једне жене, а из невладиних организација чији су активисти на терену кажу да је могуће да се удавила још једна особа.

Жртве дављења у Сувој Реци су 27-годишња трудница из Авганистана, њена сестра стара 17 година и рођак, јавили су скопски медији.

Истовремено су 23 особе спасене из реке које је надошла због кише која пада последњих дана. Они су, наводи се, одведени у прихватни центар "Винојуг", где им је указана медицинска помоћ.

Незванично, реч је о држављанима Авганистана. У њиховом спасавању из Суве реке учествовали су и припадници територијалне одбране и противпожарне јединице из Ђевђелије.

У кампу код Идоменија на грчкој страни границе са Македонијом, према проценама, има око 14.000 избглица који желе да преко Македоније наставе пут ка богатим земљама Европске уније, али је последњих дана блокиран њихов улазак на македонску територију, након одлуке Словеније да прима само избеглице који имају уредна документа и шенгенску визу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво