Читај ми!

ХРТ прекинуо пренос после победе Србије

Хрватска радио-телевизија није преносила доделу медаља са Светског првенства у ватерполу.

Гледаоци ХРТ-а остали су ускраћени за пренос церемоније доделе медаља из за сада непознатих разлога. Тако гледаоци у Хрватској нису успели да виде ни доделу сребрне медаље властитој репрезентацији.

Овакву одлуку националне телевизије прокоментарисао је на Твитеру професор Mеђународних односа и националне сигурности на Факултету политичких наука у Загребу и главни и одговорни уредник часописа "Политичка мисао" Дејан Јовић.

"ХРТ - још једна срамота. Спремни су понизити и хрватску репрезентацију која је освојила сребро, само да не бисмо гледали Србе као победнике. ХРТ, наравно, претпоставља да нико од његових претплатника не навија за Србију. А још мање да има таквих којима су драга оба тима", написао је Јовић на Твитеру.

Иначе, председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић упутила је данас пре меча поруку хрватским репрезентативцима, коју не треба посебно коментарисати.

У поруци се, између осталог, наводи: "У данима када славимо побједу и сјећамо се наших бранитеља, ваше успјехе славимо с посебним весељем".

 

 

Број коментара 36

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара