Читај ми!

Туче и пуцњава у Македонији

Двадесетогодишњак без јасног мотива пуцао по скопским улицама, три особе рањене. Нови напад у аутобусу, група Албанаца претукла младића. Туча и у школском дворишту. Два Албанца и два Македонца лакше повређена.

У скопским насељима Хиподром и Маџари, 20-годишњи младић Хариса Б. пуцао је насумично из аутоматске пушке на аутомобиле и повредио три особе.

Прва мета био је аутомобил марке "голф" у коме су били Бобан Н. (29) и његова девојка К.Н. (22), обоје из Скопља. Превезени су у Градску болницу у Скопљу где су им саниране повреде од крхотина стакла аутомобила.

Следећа жртва био је возач аутомобила "рено лагуна" Г.У. (22) из Скопља, који је од поломљеног стакла претрпео повреде главе, па је превијен у болници и пуштен на кућно лечење.

После получасовног пуцања, Харис Б. је ухапшен и пребачен у полицијску станицу, а решавање случаја је у току, тврде из скопске полиције.

Јутрос у аутобусу "Глобал туриста" који је превозио ученике од села Романовци ка школама у Куманову, тројица ученика албанске националности напала су и претукла осамнаестогодишњака Ј.М. наневши му видљиве повреде.

Тензије и у школском дворишту. Четворо ученика средње школе "Димитар Влахов" у Скопљу, два Албанца и два Македонца, потукли су се у дворишту школе и сви су задобили лакше повреде, саопштила је полиција.

У тучи која је уследила после свађе, учествовала су два ученика Албанца из села Арачиново и два ученика Македонца из Скопља. Полиција ће против њих поднети пријаве.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво