Посланици СПС-a и ЈС са грађанима Смедеревске Паланке

Народни посланици Социјалистичке партије Србије и Јединствене Србије посетили су Смедеревску Паланку и разговарали са грађанима о проблемима са којима се сусрећу на својој општини где се 25. марта одржавају локални избори.

Председник Посланичке групе СПС-a Ђорђе Милићевић истакао је да је програм који заступају социјалисти и ЈС јасан, остварив и у најбољем интересу свих грађана Србије.

"За нас је време изборне кампање време разговора и договора са грађанима шта је то што ћемо заједно да радимо и у Смедеревској Паланци након избора", рекао је Милићевић, саопштио је СПС.

Нагласио је да СПС и ЈС желе да се такмиче у томе ко ће више да уради за Смедеревску Паланку након избора, а не у давању обећања.

"Спремни смо да дамо свој допринос развоју и напретку Смедеревске Паланке и коалиција СПС-ЈС је спремна да преузме далеко већи део одговорности. Наш кандидат за председника општине је човек који разуме проблеме Паланчана и спреман је да иде у сусрет проблемима и да их решава", истакао је Милићевић.

Народни посланик и потпредседник ЈС Војислав Вујић истакао је да коалиција СПС-ЈС, ради у служби народа.

"Имамо резултате и лидере Ивицу Дачића и Драгана Марковића Палму који су познати и признати у народу и зато тражимо подршку од Паланчана да у недељу и они изаберу бољи пут за себе и своје породице тако што ће заокружити број 4.", рекао је Вујић.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво